( A teljes anyagot doc formátumban  letöltheti itt )
2003 év végi "Táltos" hírek Erdély területésről

 

A témához kapcsolódó további írások ...

 

 

Csipkebokor –Erdélyi karizmatikus forum:

 

 

Lehet, hogy van akit ez nem érdekel, de engemet izgat, mert egyre inkább szivárognak a nyugtalanító hírek a Hargitán túlról. Ezért kérem a listatag testvéreket, akik tudnak konkrét információkat a táltosok székelyföldi működéséről, írják meg a listára. Itt gondolok elsősorban a Székelyudvarhelyi és a Székelykeresztúri testvérekre.

 

Én személy szerint a következőket hallottam:

 

- Székelyudvarhelyen nagy lendülettel folynak a Táltos Iskola tanfolyamai. Állítólag annyi a jelentkező, hogy preszlekciót végeznek.

 

- Székelykereszturon a táltosok  a plébániával szemben lévő épületben róvásírás tanfolyamot rendeztek. Egy egész busszal voltak, amelyen az a felirat állott, hogy "Táltos expressz", egyenruhában felvonultak a helyi szentmisére, és utána mentek "misztériumra", azaz táltos okkult rituálékra. A róvásírás tanfolyamot állítólag a helyi történelmi egyházak lelkészeivel való kapcsolatfelvétel útján rendezték meg. A info nem pontos, ezért jó lenne, ha valaki pontosítana.

 

Nagyon nyugtalanító, hogy ilyen nagy "békében és barátságban" vagyunk az ellenséggel.

 

 

Továbbá közlöm alább a Táltos Iskola legújabb programajánlatait:

 

 

 

 

!!!

 

A legendánk életre kel!

Működtessük kozmikus erőnket!

 

Táltos Iskola vezeti: Kovács András

 

Várom mindazokat, akik az "erőt" felismerték vagy keresik önmagukban. Az erő valamennyiünkben jelen van, csak türelmesen vár, hogy életünk bearanyozására működésbe hozzuk.

 

Táltos I. első nap anyaga: A láthatatlan valóság érzékelése kézzel, ingával. Aurák és káros földsugárzások mérése. Betekintés a negyedik dimenzióba. Fénylények ajándéka a Táltos cseppek, homeopátia. Magyarságunkban hordozott, fényfelszabadító és kiárasztó képességünk felismerése.

 

Táltos II. második nap: Energiák (bio, kozmosz, Táltos, Jézus) felismerésének gyakorlatai, elsajátításuk, és kisugárzásuk lényünkön keresztül. Aura és energia csokraink látási gyakorlatai. Arc, talp, írisz és testünket körülvevő energiák (egészségügyi) jelzéseinek felismerése.

 

Havi egy hétvégével folytatódik a Táltos Iskola, ahol léleksebészet, szellemgyógyászat, emléksúlyoktól való megszabadulás, Táltosmasszázs, fehér mágia, kézanalízis, számmisztika, tarot, és egyéb érdekes programok várnak!

 

Táltos irodánkban részletes programmal, video, audio, könyv, jegyzetek, és Táltos újságunkkal képet adni tevékenységünkről, lehetőségeidről. Megoldhatatlan egészségi gondjaiddal, tanulási szándékoddal keress meg bennünket!

 

Táltos 1 és a többi napok részvételi díja 7000.- Ft. Diákoknak és nyugdíjasoknak 50% kedvezményt adok, két napos részvétel esetén, így a Táltos I-II számukra együttesen 7000.- Ft. Részvételi jegyek csak elővételben.

 

 

 

!!! vagy a teljes kínálat ami a táltosok honlapján olvasható  www.taltos7.hu  :

 

 

 

 

!!!

 

Táltos Iskola - Témakörök

 

Rendezvények-Tanfolyamok Témakörök Kapcsolattartók Klubok

 

Táltos I.

Az energia és az anyag egymásba való behelyettesítése. A Magyar Nemzet ősi hite a teremtésről és a teremtőben. Szellemi kincseink szétosztásának felelőssége. Az ember, mint rezgés és mint mikrokozmosz. A félelem és a szeretet tanulható kódjainak felismerése. Betekintés a negyedik dimenzióba. Földsugárzások és aura szennyeződések mérése eszközökkel és kézzel. Táltos homeopátia a fénylélek üzenete által.

 

Táltos II.

Energiamezőink érzékelése: éteri, érzelmi, gondolati, intuitív, lelki, fény. Energiáink kisugárzási, vételi, irányítási ismeretei. Bio, kozmosz, Táltos erő felismerése lényünkben és közvetítésének ismerete. Energiák érzékelése segédeszközökkel és az aura látás felismerése. Csakrák, jurák működése, és a hiba okainak feltárása, javítása. Diagnosztikák: aura, talp, írisz, arc jelzései által.

 

 

Táltos III.

Negyedik dimenziós teremtési kódok elsajátítása, elképzeléseinek valóra válásához. A négy fő bűntől való megszabadulás. Belső látás kifejlesztése. Kozmikus szintű megtisztulás ősi Szentháromságunk fényében. Fantomteremtés által, energetikai diagnosztika távból és távgyógyítás. Szellemgyógyászat alapjai: szervjavítások és szervcserék.

 

 

Táltos IV.

Intuitív grafológiai ismeretek. A művészetek szakrális alapjainak feltárása. Az írástan, margók, sorok, betűk, vonalak üzenetei pszichénkről.

 

 

Táltos V.

Ősi hitünk a Lelkiismeret Hite, Nap atyácskánk és Föld anyácskánk útján. Lelkiismeretünk tükrének tisztítása, ősi hitünk fényében, szellemszintről. Testi, lelki betegségek feldolgozása. Időutazás, elfelejtett idők jelképes üzenete. A tömeghipnózisból való kilépés módszerei.

 

 

Táltos VI-VII.

Táltos masszázs. Izomlazítási technikák. Sejtjeink beszéde, emléke, jelzése. Gerinc, izületi bántalmak feloldása. Lumbágó meszesedések, ferdülések, bokasüllyedés, gerincsérv megoldása. Kontinensek technikái 100 fogás.

 

 

Szellemtan VIII.

A szellemünk hallhatatlansága. Hit-köpenybe öltözött reakciók. Isteni hét szentség. Dualitás, négy elem, növény, állatvilág szellemi élete. Karma, reinkarnáció, a Táltos hit adományai, álom, médium, örökélet. Asztrál, mentál sík hét emelete és az intuíciók világa. Földi szellemcsoportok.

 

 

Mágia I.

Sámán, Mágus, Táltos tudásszintek. A négy fő elem: tűz, víz, föld, levegő. Az akasha. Mágus gyakorlati iskolázása testi, lelki, szellemi szinten. Gondolatellenőrzés, fegyelmezés, uralás. Tudatos légzés, evés, ivás. Koncentrációs gyakorlatok, vizuális, akusztikus, szaglás, érzés, ízlelés.

 

Térimpregnálás.

 

 

Mágia II.

Öntudat-kihelyezés tárgyakba, állatokba, testrészekbe. Térmágia. Ízek megváltoztatása, esőfelhő szétoszlatása, lebegés, az elemek uralása. Tudatos elmealkotás, elementálok, szellem szolgálók alkotása. Anatómia Testünk anatómiája és kórélettani összefüggései.

 

 

Homeopátia I-II-III.

Hasonlót a hasonlóval, kutyaharapást szőrével. Az emberi rezgőterek harmonizálása hasonló rezgésekkel. A Táltos cseppek csodája.

 

Kézanalízis

Tenyerünk vonalai, Isten pecsétje lényünkről. Testi, lelki, szellemi tükrünk.

 

 

Testi betegségek lelki okai

Regressziós élmények és gyógyítások

 

 

Gyakorlati szellemgyógyászat I-II-III.

Gyakorlati módszerek, szervjavítások, szervcserék, távgyógyítás.

 

 

Időbiológia

Születési adataink alapján a bennünk rejlő adottságok kiszámítása.

 

 

Tudatos álom

Álmaink irányítása és megfejtése.

 

 

!!!

 

 

 

 

 

Ha ez a program valakinek hasonlít az Egyház Tanítóhivatalának tanításához, vagy akár egyáltalán emlékeztet a keresztény hitre, akkor én nagyon sajnálom. De meg van írva:

 

 

Gyertek enni, mezőnek vadjai, mind, és ti is, erdei vadak! Az őrszemek mind vakok, semmit se vesznek észre. Néma kutyák mind, nem tudnak ugatni. Csak álmodoznak heverészve, csak szunyókálni szeretnek. Telhetetlen kutyák, nem lehet őket jóllakatni. Pásztorok, de vigyázni nem tudnak. Mind a maguk útján járnak, ki-ki a saját hasznát lesi.

 "Gyertek, hadd hozzak bort, igyunk mámorító italt, ittasodjunk meg! A holnapi nap éppolyan pompás lesz, mint a mai, sőt tán még annál is különb." (Iz 56.9-12)

 

 

 

 

vissza