Kedves TestVérek!

Egy kérésem volna mindazok felé akik érzik a következőkben leírtak fontosságát: Már jó néhány éve éreztem indítatást, hogy tegyek egy "jelző táblát" azok mellé a gödrök mellé amelyekbe beleestem és Isten kisegített. Általában a jelző táblák szerepe: "Vigyázz gödör bele eshetsz és veszélyes!" Ebből a megfontolásból született meg az itt elérhető web oldal gyűjtemény:
http://maranatha.uw.hu/leleplez.html

Igaz minden "gödröt" nem jártam meg de gondoltam mások tanúságtétele is jól jöhet a megkülönböztetés segítésében. Mostanra még hatékonyabbá szeretném tenni ezt az oldalt kiegészítve hang és kép(videó) feltöltésekkel. Erre kérném a segítségeteket. Aki tud vagy birtokol olyan hang ill. videó anyagot amely közzé tehető (copyright!) és amely a megkülönböztetésben tájékoztat az kérem jelezze nekem és küldje el amelyet digitalizálok ( ha hagyományos formában pl. audio kazetta vagy VHS video -ban van) és felteszem erre a címre: http://maranatha.uw.hu/lelekmento.html

Mivel kevés a pénzem ezért mindig napirenden lesz egy hétig az aktuális hang és videó anyag amelyet lel lehet tölteni és utána csak a címe illetve a leírása lesz megtalálható a tartalom jegyzékben mint lefutott adás amelyet kérésre bárkinek elküldenék vagy újra feltennék ha több a kérés. Így lenne mindig aktuális program amelyet ti küldenétek. Ha pénzzel is tudnátok segíteni akkor évi 15000 ft-al lehet bérelni 1 Gb -os tárhelyet ahová már sok filmet, hanganyagot lehetne aktuálisan tárolni e témában és napirenden kb. 10-20 kisfilm és hang anyag lehetne fent egyidejűleg a mostani néhányhoz képest.

A hitvédelmmel kapcsolatos hang, video, írás ill. bármilyen adathordozón való tovább adást tehermentesíteni kellene (copyright) az anyagi megélhetés korlátai alól és szabad utat kellene adni nekik, hogy szabadon terjeszthetők legyenek.

A feltett hang anyagok lényegét tennénk csak fel amelyeket össze lehetne kapcsolni tanúságtételekkel és az Egyház tanításaival mint komplex tanítást egy egy témán belül. Mindez épp azon keresztények felé szolgálna tájékoztató jelleggel akik nem igen hallottak az okkult területek igazi veszélyéről.

Mindezt még komolyabb formába lehetne önteni ha volna segítség illetve ima háttér. Pl. olvasható formába hozni a csak videó ill. hang anyagokat, vagyis segítség lehet ha valaki begépelne egy egy videó ill. hang anyagot Word szövegszerkesztőbe. Nyilvános fórumot lehetne működtetni ahol konkrét kérdéseket lehetne feltenni egy bizonyos számú team-nak akik imában Istenre figyelve tudásuknak és tájékozottságuknak megfelelően válaszolnának egy egy kérdezőnek. Vagyis várakozom ...

Szeretettel a Szeretetért!

Attila


Eleyson szolgálat
eleyson@galamb.net